RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu: “Cu victorie cu Rapid şi rezultate normale putem sări 2-3 locuri în clasament”

/ 27 noiembrie 2009

ciobi antrenament panduriiLiviu Ciobotariu este de părere că echipa gorjeană nu trebuie să se sperie de renumele adversarului de duminică şi nici de faptul că acesta vine la Târgu Jiu din postura de lider al Ligii I.

Antrenorul Pandurilor spune că pe teren propriu echipa gorjeană ar trebui să plece cu prima şansă în fiecare meci, indiferent de numele adversarului: “Când joci în faţa propriilor suporteri, iar jucătorii au spirit de sacrificiu, dorinţă de victorie şi cred în capacităţile lor, atunci Pandurii e favorită”, a declarat Ciobotariu. Acesta consideră că toate meciurile sunt speciale şi importante, iar, pe teren propriu, Pandurii sunt datori faţă de fani şi nu trebuie să mai găsească explicaţii, ci doar să le ofere acestora victorii.

care se află la distanţe mici între ele. Cu victorie cu Rapid şi rezultate normale putem sări 2-3 locuri în clasament. Este un campionat foarte echilibrat în frunte şi la subsol. Este foarte bine pentru fotbalul românesc că nu mai există favorite”, a concluzionat Liviu Ciobotariu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.