RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICĂ Liga a III-a, seria a V-a / Pandurii II Târgu Jiu – Retezatul Haţeg

/ 27 noiembrie 2009

pandurii_II_2711Candidată anunţată la promovarea în Liga a II-a, echipa secundă a Pandurilor îşi propune să încheie turul cu un succes în faţa propriilor suporteri, mai ales că o avantajează şi programul, la Târgu Jiu venind ultima clasată, Retezatul Haţeg.

Pandurii II sunt acum la trei puncte de primul loc, situaţie ce s-ar putea modifica în această rundă, ACS Recaş având o deplasare dificilă la Naţional Sebiş. Secretarul general al Pandurilor crede că dacă turul va fi încheiat la distanţă minimă de contaracandidate, din retur echipa gorjeană va pleca cu prima şansă la promovare: „Sperăm că vom încheia turul de campionat cu o victorie, mai ales că evoluăm acasă, în faţa unei echipe cu probleme. Avem nevoie de linişte în această pauză de iarnă şi aceste trei puncte ne pot ţine acolo, în plutonul fruntaş. În retur avem marele avantaj de a juca pe teren propriu cu contracandidatele la promovare, atât Minerul Mehedinţi cât şi ACU Arad urmând a juca la Târgu Jiu în partea a doua a clasamentului”, a declarat Daniel Băloi pentru www.sportingorj.ro . Acesta mărturiseşte că se bazează şi pe ajutorul celei de-a doua echipe gorjene din seria a V-a a ligii a III-a: „Contracandidatele noastre la promovare vor juca în deplasare şi cu cealaltă echipă gorjeană, Jiul Rovinari. Aşa cum a făcut-o în tur, obţinând rezultate bune pe terenurile celor de la Minerul Mehedinti şi ACU Arad, sunt 100% convins că cei de la Jiul vor lupta pentru victorie în aceste meciuri din retur, ajutându-se pe ei, dar şi pe noi. Să nu uităm şi faptul că, dacă vom reuşi să promovăm, ne dorim ca în Liga a II-a să jucăm pe noul stadion de la Rovinari”, a mai declarat Daniel Băloi.

Meciul dintre Pandurii II şi Retezatul Haţeg vor da ultima reprezentaţie pe anul 2009 pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Municipal” din Târgu Jiu, cu începere de la ora 14:00.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.