RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans îşi apără jucătorii ştiind că este nevoit să se bazeze pe ei cel puţin până în iarnă

/ 26 noiembrie 2009

theo2611Evoluţiile tot mai şterse ale baschetbaliştilor de la Energia nu sunt taxate decât în mică măsură de antrenorul Theo Evans. Tehnicianul şi-a pus mari speranţe înaintea sezonului în jucătorii aduşi la Târgu Jiu, însă aceştia sunt departe de aşteptările antrenorului şi ale publicului gorjean.

Meci de meci, Theo Evans se vede nevoit să comenteze jocul slab al elevilor săi, americanul părând a fi ajuns într-un punct în care nu mai poate găsi scuze cu care să-şi acopere jucătorii: „Este dificil pentru mine să mă întrebaţi, cine ar merita să rămână sau cine ar trebui să plece în iarnă. Este clar că ne lipsesc jucători precum Darby sau Trim, jucători pe care i-am dorit de la bun început şi pe care i-aş dori fie şi măcar din iarnă aici, dar nu pot spune cine m-a dezamăgit, la cine aş renunţa. Trebuie să înţelegeţi că acum aceştia sunt jucătorii pe care îi am la dispoziţie, cu ei sunt nevoit să joc şi tot lor le cer să joace pentru a câştiga meciuri pentru Energia”, a declarat Evans explicându-şi situaţia ingrată în care se află.

Theo Evans a revenit în vară la conducerea echipei pe care a condus-o în play-off la chiar primul său sezon în Divizia A chiar dacă a fost informat despre faptul că bugetul echipei urma să fie unul considerbil redus faţă de precedentul sezon, motiv pentru care un singur baschetbalist american dintre cei care au jucat anul trecut pentru Energia a continuat cu echipa gorjeană.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.