RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu sunt programaţi la meciul cu Rapid!

/ 26 noiembrie 2009

Povestea neprogramării Pandurilor la meciul cu Rapid este repusă pe tapet, site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor anunţând arbitrii tuturor meciurilor etapei a XV-a, cu excepţia derby-ului dintre Steaua şi FC Vaslui, acolo unde va fi delegată o brigadă de arbitri străini, şi a meciului de la Târgu Jiu.

Săptămâna trecută au apărut primele semnale care indicau o posibilă neprogramare a Pandurilor la meciul de pe teren propriu cu Rapidul ca urmare a unui diferend financiar cu o firmă bistriţeană legat de transferul lui Mădălin Popa, însă nicio informaţie oficială nu a apăruse în acest sens. Cu toate că ulterior, într-o conferinţă de presă organizată de club, managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, a declarat că s-a ajuns la o înţelegere cu firma bistriţeană, cu care gorjenii au o colaborare de impresariat sportiv, astăzi, pe site-ul LPF în dreptul meciului dintre Pandurii şi Rapid apare un mesaj sec: „CS Pandurii Târgu Jiu neprogramat la joc”.

Contactat telefonic de www.sportingorj.ro, preşedintele Pandurilor s-a mărginit la a spune doar că “Nu sunt probleme” promiţând că va face ulterior alte declaraţii legate de această neprogramare a echipei târgujiene.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • costel spune:

    Incredibil cat de razbunatori pot sa fie lingaii de la LPF.
    In loc sa sprijine echipele din liga, ei le dau in cap. Rusine !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.