RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângerea Pandurilor de la Iaşi s-a lăsat cu şedinţe la Târgu Jiu

/ 26 noiembrie 2009

ciobi0411Înfrângerea Pandurilor de la Iaşi a afectat serios echipa gorjeană, antrenorul Liviu Ciobotariu începând ziua de joi cu o şedinţă în vestiarul echipei cu jucătorii, urmată de o discuţie destul de lungă cu preşedintele Marin Condescu.

Liviu Ciobotariu a declarat că a fost neplăcut surprins de felul în care jucătorii săi au abordat meciul de la Iaşi: “Jocul mi-a lăsat un gust amar. A fost un coşmar pe care nu vreau să-l mai trăiesc. Ne-am prezentat slab din toate punctele de vedere. Nu avem nicio scuză, acceptăm toate reproşurile şi criticile. Mă deranjează atitudinea jucătorilor pentru că sincer nu mă aşteptam ca la Iaşi să avem o repriză foarte, foarte slabă”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta şi-a asumat vina înfrângerii de la Iaşi ca şi celelalte rezultate înregistrate de Pandurii sub comanda sa şi a declarat că echipa de start la următorul meci va suferi numeroase modificări, în primul unsprezece urmând a fi incluşi doar cei care au mentalitate de învingători, dorinţă de victorie şi spirit de sacrificiu.

Oficialii Pandurilor au la rândul lor o serie de nemulţumiri legate atât de jucători, cât şi de antrenori, echipa târgujiană fiind departe de a arăta că a simţit un şoc pozitiv după numirea lui Ciobotariu în funcţia de antrenor principal, tehnicianului putându-i fi reproşate lucruri legate de alcătuirea primei echipe, sistemul de joc sau schimbările efectuate.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.