RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICĂ Liga a III-a, seria a IV-a / Ralbex Turcineşti – Oltchim Râmnicu Vâlcea

/ 26 noiembrie 2009

Surpriza plăcută a ultimelor runde disputate în liga a III-a, Ralbex Turcineşti a reuşit să revină pe linia de plutire după un debut cu probleme la acest nivel. Uşor, uşor, trupa lui Cristi Popescu a început să prindă gustul victoriilor şi a urcat în clasament pe o poziţie neretrogradabilă.

Tehnicianul celor de la Ralbex speră ca această situaţie să se menţină şi după ultima etapă a turului, etapă care aduce la Târgu Cărbuneşti un adversar mult mai experimentat, Oltchim Râmnicu Vâlcea: „Vom încheia sezonul de toamnă cu un meci foarte dificil pe teren propriu, ambele echipe având foame de puncte. Sperăm ca la ultimul meci de pe teren propriu din acest an să obţinem o victorie, astfel ne-am face un barem de puncte sub care să nu ne plouă, să nu ne ningă. Oricum, în acest tur de campionat am reuşit mai mult decât se aşteptau mulţi să reuşim”, a declarat Cristi Popescu pentru www.sportingorj.ro .

Meciul dintre Ralbex Turcineşti şi Oltchim Râmnicu Vâlcea se va disputa vineri, cu începere de la ora 14:00, pe terenul de la Târgu Cărbuneşti.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.