RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICĂ Liga a III-a, seria a IV-a / Minerul Jilţ Mătăsari – Prometeu Craiova

/ 26 noiembrie 2009

Minerul Jilţ Mătăsari va încheia pe teren propriu prima parte a campionatului, adversară fiindu-le echipa clasată imediat în spatele gorjenilor în clasamentul seriei, Prometeu Craiova.

Ion Şolea, director sportiv al Minerului Jilţ Mătăsari, este încrezător în capacitatea echipei sale de a obţine a noua victorie din acest tur de campionat: „Pentru noi nu există la acest meci decât o singură variantă, nu luăm în calcul decât victoria. Doar aşa ne putem menţine acolo, în grupul fruntaş”. FC Caracal a pierdut la masa verde multe dintre punctele câştigate în teren, însă mătăsărenii nu sunt avantajaţi din acest punct de vedere. Întradevăr, FC Caracal a căzut multe poziţii în clasament, însă punctele pierdute de aceştia au ajutat la ascensiunea altor grupări: „Din păcate, depunctările suferite de cei din Caracal nu ne-au prea ajutat şi pe noi. La meciul cu noi n-au folosit mai mulţi extracomunitari decât prevede regulamentul şi ne-au învins, dar sunt alte echipe care au profitat de aceste greşeli ale caracalenilor şi s-au ales cu puncte importante, este vorba aici de Bârca şi de Vişina. Noi nu avem cum să urcăm mai sus de locul cinci, nu ne ajută golaverajul, dar dacă învingem vom fi acolo, în grupul fruntaş, la diferenţă mică de primele clasate. Nu spunem că ne gândim la promovare, vom vedea cu timpul cum stau lucrurile în retur. Sunt diferenţe mici între echipe şi orice este posibil”, a mai spus Ion Şolea.

Meciul dintre Minerul Jilţ Mătăsari şi Prometeu Craiova se va disputa vineri, cu începere de la ora 14:00, pe terenul celor din Mătăsari.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.