RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: “Fiecare se descurcă cum poate, aceasta este deviza federaţiei!”

/ 25 noiembrie 2009

stanga2511Vasile Stângă vrea o Ligă Profesionistă care să protejeze echipele de handbal în faţa deciziilor uneori aberante ale federaţiei. Tehnicianul Energiei îşi continuă astfel războiul cu forul ce conduce fără opoziţie handbalul românesc.

Supărat ba pe arbitraje, ba pe programul stabilit de federaţie după bunul plac şi după aşa-zisele interese ale echipei naţionale, care-şi tot amână ieşirea din anonimat, Vasile Stângă vede în culori sumbre viitorul handbalului românesc dacă ceva nu se va schimba în cel mai scurt timp: „Chiar nu pot să-mi dau seama de ce se întâmplă acolo, la federaţie pentru că cei de acolo sunt răspunzători pentru tot. Această nebunie ar trebui să tragă încă o dată un semnal de alarmă că este necesară formarea unei Ligi Profesioniste de Handbal, similar cu ce se întâmplă la fotbal. Trebuie să se hotărească lumea mai repede, mă refer la cluburile din Liga Naţională, şi să facă ceva… Altfel, este vai de mama noastră!”, declară antrenorul Energiei.

Ultima decizie care a stârnit furia tehnicianului echipei gorjene este programarea meciurilor Energiei de la Odorhei şi cel cu Poli Timişoara, de pe teren propriu, la o distanţă de doar două zile:  „După meciul cu Dinamo ne aşteaptă o deplasare foarte grea la Odorhei, apoi peste doar două zile avem meci la Târgu Jiu cu Timişoara, revelaţia ultimelor etape de campionat. Sper ca băieţii să reziste fizic pentru că am o mare temere aici. Doar câteva echipe, care dispun de un lot mai mare, în Liga Naţională sunt echipe cu loturi subţiri. De fapt, fiecare se descurcă cum poate! Aceasta este deviza federaţiei!”, a comentat Vasile Stângă situaţia prin care Energia trebuie să treacă în rundele viitoare.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.