RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: “Dacă vrei să mergi cu 200 la oră trebuie să bagi benzină de 101” – AUDIO

/ 25 noiembrie 2009

9metriStângă se teme ca elevii săi să nu cedeze fizic unui ritm în care vor fi nevoiţi să joace trei partide în opt zile, aşa cum federaţia le-a făcut programul.

Energia Pandurii va juca vineri cu cei de la Dinamo după care joia următoare se va deplasa la Odorhei pentru jocul cu echipa din localitate, iar sâmbăta viitoare va primi la Târgu Jiu vizita celor de la Poli Timişoara. Având în vedere şi lotul restrând de care dispune, Vasile Stângă s-a văzut nevoit să renunţe la unele antrenamente mai solicitante pentru a nu risca unele accidentări, acum, pe final de tur:

Vox Stângă – fizic

Tehnicianul Energiei spune că echipa gorjeană nu-şi permite, din păcate, să susţină pentru jucătorii săi un program de medicaţie adecvat spotului de performanţă:

Vox Stângă – suport medical

Vasile Stângă spune însă că se bucură că la această oră Energia este una dintre puţinele echipe din Liga Naţională care nu are jucători accidentaţi, acest lucru dovedind faptul că antrenamentele au fost făcute în baza unui program bine conceput.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.