RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans speră într-o minune pe finalul turului de campionat

/ 25 noiembrie 2009

evans2511Cu un program infernal pentru ultimele etape din acest tur de campionat, antrenorul Energiei, americanul Theo Evans, speră într-o minune, adică în obţinerea a două victorii.

Energia Rovinari mai are de susţinut două meciuri pe teren propriu, ambele în compania a două echipe cu pretenţii la titlu în acest an, U Mobitelco Cluj şi Asesoft Ploieşti, şi două partide pe care le va juca în deplasare, la Otopeni şi Oradea. Cele mai mari şanse de a obţine o victorie sunt legate de întâlnirea de la Oradea, cu CSM, dar bihorenii au surprins în ultima etapă învingând în deplasare pe BC Argeş Piteşti.

Evans spune că echipa sa ar putea să producă la rândul ei surprize importante în Divizia A, adică să învingă una dintre cele două candidate la titlu care vor veni în următoarele runde la Târgu Jiu, tot o surpriză putând fi considerată şi o victorie în deplasarea de la Otopeni, CS Otopeni pierzând pe teren propriu în acest sezon doar în faţa clujenilor de la U Mobitelco şi a campionilor en-titre de la Asesoft.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.