RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Murgan a primit două etape de suspendare

/ 25 noiembrie 2009

Mijlocaşul Mădălin Murgan a primit doar două etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, deşi oficialii Pandurilor se temeau de o judecată mult mai aspră după cele scrise de brigada de arbitri în raportul meciului de la Iaşi dintre Poli şi Pandurii.

Murgan, eliminat în minutul 84 după o ripostă la un fault al lui Balde, va lipsi de pe teren la meciurile Pandurilor cu Rapid şi Poli Timişoara, dar va putea fi folosit la ultimul meci din turul campionatului, cel de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia.

“Ne pare bine că am reuşit de această dată să ne facem ascultaţi de Comisia de Disciplină. Murgan nu a lovit, ci doar a răspuns la o provocare cu o uşoară îmbrâncire a adversarului. Nu am comentat eliminarea, una justă, dar dacă era să fie judecat doar după cele scrise în raport, Murgan era pasibil de o suspendare cuprinsă între 4 şi 8 etape şi nu era corect. Era mult prea mult pentru gestul pe care l-a făcut”, a declarat  pentru www.sportingorj.ro Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor. Acesta a mai declarat că aşteaptă ca jucătorii să-şi ia revanşa la Târgu Jiu, în faţa Rapidului, după ce la Iaşi fotbalul arătat a fost mult sub aşteptările conducătorilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.