RSS post comments feeds rss email feeds twitter

După înfrângerea de la Iaşi, Pandurii contestă modul de eliminare al lui Murgan

/ 25 noiembrie 2009

murganPandurii au încheiat meciul pierdut în compania celor de la Poli Iaşi cu un om mai puţin pe teren, Mădălin Murgan primind cartonaşul roşu în minutul 84 după o contră cu Ibrahima Balde.

Conducerea Pandurilor consideră că arbitrul vâlcean Cătălin Buşi a greşit arătând direct cartonaşul roşu, infracţiunea lui Mădălin Murgan pedepsindu-se în mod normal doar cu un cartonaş galben: “Mădălin Murgan a primit incorect cartonaşul roşu direct deoarece nu l-a lovit cu capul în figură pe Balde. A fost provocat de adversar, din păcate a răspuns provocării, dar nu prin brutalitate aşa cum s-a spus la televizor sau s-a consemnat în raport. Murgan doar l-a bruscat pe adversar, ceea ce impunea cartonaş galben, şi cum era al doilea ar fi trebuit eliminat”, a declarat Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor.

Pandurii spun că greşeala aparţine arbitrului de rezervă, Cristi Sava, acesta fiind cel care a văzut incidentul şi l-a comunicat centralului, şi, pentru a obţine o suspendare mai mică pentru Murgan, îi cer lui Ibrahima Balde un gest de fair-play prin care să recunoască faptul că nu a fost lovit de mijlocaşul gorjenilor, ci doar îmbrâncit.

Oficialii gorjeni speră ca Murgan să fie judecat în consecinţă de Comisia de Disciplină şi să primească un număr cât mai mic de etape de suspendare.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.