RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îşi trimit grupele de copii născuţi în 1999 şi 2000 la turneul de zonă al Memorialului “Gheorghe Ola”

/ 23 noiembrie 2009

COPILUTI 1Pandurii îşi urmăresc viitorul, grupele de copii născuţi în 1999 şi 2000 evoluând în perioada 27-28 noiembrie la turneul de zonă în speranţa de a obţine calificări la turneele finale.

Turneul de zonă va fi orgazizat în acest an de Alexandria, acolo unde cele două grupe vor fi însoţiţi de cei doi antrenori, Doru Mihuţ la grupa 1999 şi Constantin Frimu la categoria 2000, dar şi de directorul Centrului de copii şi juniori de la Pandurii Liganitul Târgu Jiu, Mihai Stelescu.

Grupa 1999 va avea de înfruntat în tentativa de a repeta cel puţin performanţa de anul trecut, când a terminat pe locul 4 la turneul final, următoarele adversare: LPS Piteşti, Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea, CSS Alexandria, CSS Târgovişte şi Pitic Sport Olt Slatina. Cei mici, născuţi în 2000, vor avea adversari pe CS Dacia Mioveni, Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea, CSS Alexandria, CSS Târgovişte şi CSS Caracal.

La ambele categorii de vârstă, echipele vor fi împărţite în două grupe de câte trei, se va juca în sistemul fiecare cu fiecare, iar primele clasate în fiecare serie vor juca în finala turneului pentru accederea la turneul final.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.