RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au votat înaintea plecării spre Iaşi

/ 22 noiembrie 2009

panduri votare 002Delegaţia Pandurilor şi-a îndeplinit una dintre obligaţiile civice chiar înaintea plecării spre Iaşi, acolo unde marţi va juca în compania celor de la Poli Iaşi în ultimul meci al etapei a XIV-a.

panduri votare 025

Alături de jucători, antrenori şi restul staff-ului echipei, la secţia de votare specială, secţia numărul 57 din Municipiul Târgu Jiu, a votat şi preşedintele Pandurilor, Marin Condescu:

Vox Condescu – votare în echipă

panduri votare 018

Mai mult decât preşedintelui, jucătorilor le-au fugit gândurile mai mult spre meciul de la Iaşi decât la cel care va conduce România în următorii cinci ani sau la viitoarea formă pe care o va îmbrăca Parlamentul:

Vox Jucători – votare

Pandurii vor juca marţi, de la ora 17:00, în deplasare cu Poli Iaşi, într-un meci ce va încheia runda cu numărul 14 din Liga I, meciul urmând a fi transmis GSP TV. Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă de vâlceanul Cătălin Buşi, ajutat la cele două linii de Eduard Ungureanu şi Vasile Marinescu, ambii din Bucureşti.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.