RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Câju i-a luat locul lui Arrieta în lotul Pandurilor pentru meciul cu Poli Iaşi

/ 22 noiembrie 2009

lot_antrenamentePandurii au plecat spre Iaşi cu un lot de 20 de jucători, antrenorul Liviu Ciobotariu fiind nevoit să facă o schimbare de ultim moment în lot datorită unei accidentări.

Spaniolul Arrieta a suferit o ruptură musculară şi se pare că pentru el sezonul de toamnă s-a încheiat, tehnicianul Pandurilor apelând acum la serviciile lui Enache Câju, atacantul care a reuşit să înscrie la ultimul meci al echipei secunde în Liga a III-a, acesta fiind variantă de înlocuire şi pentru sârbul Raskovic, acesta acuzând în continuare mici probleme, fiind incert pentru meciul cu Poli Iaşi. În lot şi-a făcut apariţia, după o perioadă destul de lungă, şi Daniel Ghindeanu, jucătorul de bandă al Pandurilor revenind după o accidentare care l-a ţinut în afara gazonului, ultimul meci în care acesta a fost titular fiind chiar cel de la Iaşi, de acum exact două luni, din Cupa României Timişoreana.

Lotul deplasat de Pandurii la meciul cu Poli Iaşi îi cu prinde pe: Stanca şi Mingote – portari, Popete, Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso, Stancu, Grecu, Stângă, Murgan, Nalaţi, Hidişan, Păcurar, Tilincă, Raskovic, Stromajer, Lazic, Câju şi Ghindeanu – jucători de câmp.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.