RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bruno Soce, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, impresionat de publicul gorjean

/ 22 noiembrie 2009

soceBruno Soce, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş s-a arătat încântat de faptul că, la Târgu Jiu, echipa sa a fost aplaudată la scenă deschisă de suporterii echipei gazdă, acest lucru demonstrându-i că jocul echipei sale este unul apreciat de fanii baschetului din România.

În legătură cu partida câştigată la Târgu Jiu în faţa Energiei, tehnicianul echipei ardelene a avut şi motive de nemulţumire: „Am jucat 30 de minute foarte bine şi 10 minute mai puţin bine. Am fost nervos pe final pentru că nu vreau ca jucătorii mei să ia faulturi tehnice prin proteste la adresa arbitrului. Îmi cer scuze pentru ieşirea nervoasă de la final, şi vreau să spun că apreciez în mod deosebit fanii din Târgu Jiu. Am primit aplauze la final pentru evoluţie şi asta nu se întâmplă foarte des. Felicit fanii din Târgu Jiu! Cred că Energia poate prinde play-off-ul. Am avut un meci greu la Târgu Jiu”, a declarat Bruno Soce.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.