RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii lui Vasile Stângă au remizat în deplasare cu nou promovata CSM Satu Mare

/ 21 noiembrie 2009

final_handbal_energiaEnergia Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate meciul disputat în deplasare cu CSM Satu Mare, scor 32-32 (20-17).

Chiar dacă iniţial obiectivul echipei era obţinerea unei victorii în această partidă, conducerea clubului se declară mulţumită şi cu acest punct câştigat în deplasare în faţa unei echipe destul de incomodă: „A fost un meci aiurit. Am avut o poartă foarte slabă, portarii noştri n-au scos nimic, iar când poarta nu te ajută şi apărarea dă rateuri. Până la urmă e bine că am reuşit să venim acasă cu un punct. Echipa din Satu Mare este una foarte bună, doar că au doar şapte jucători buni, nu au şi o bancă de rezerve pe măsură. E un punct mare pentru că, vă spun, nu cred că vor fi multe echipe care să scoată puncte în retur la Satu Mare”, a declarat Gore Popescu, preşedintele secţiei de a clubului gorjean.

Începutul meciului a aparţinut Energiei, care a condus cu 9-6, dar gazdele au revenit, au egalat la 12, iar pauza i-a găsit pe elevii lui Vasile Stângă la trei goluri în urma echipei din Stau Mare, scor 20-17. Prima parte a reprizei secunde a fost tot a gazdelor, care au ajuns să conducă şi la 6 goluri diferenţă, însă Energia a revenit spectaculos pe final şi a egalat cu un minut şi jumătate înaintea finalului. Gazdele au forţat victoria, au avut ultimul atac evoluând în inferioritate numerică, au reuşit să înscrie, dar golul n-a fost validat, arbitrii considerând că timpul de joc expirase, decizia fiind contestată de sătmăreni, scorul final rămânând 32-32.

Preşedintele Gore Popescu a fost încântat de faptul că echipa nu a cedat după ce a fost condusă: „Mi-a plăcut că băieţii au avut puterea de a reveni chiar şi după ce au fost conduşi la şase goluri. Ultimele 10 minute ne-au aparţinut, iar asta arată destul de multe, de la un psihic puternic la o bună pregătire fizică. E bine că am trecut în clasament peste Suceava, vine apoi meciul cu Dinamo şi vom rămâne acolo, sus, în clasament”.

C.S.M. Satu Mare – Energia Pandurii Târgu Jiu 32-32 (20-17)
Satu Mare, Sala L.P.S.

C.S.M. Satu Mare: Teremi, Cioroiu, Birtalan (1), Savlovski (2), Surducan (6), Mateş, Alisie, Ciornohuz (1), Olah (3), Nagy (2), Varga, Bursac (8), Savic (3), Vizhboyskyy (6). Antrenor: Ioan Palko.

Energia: Dragomir, Rădulescu, Apolzan (6), Mazilu,Criciotoiu (2), Păiuş (2), Humberto (1), Enache (1), Truică, Giotoiu (5), Kapular (1), Kukrika (7), V. Popescu, Florea (7). Antrenor: Vasile Stângă.

Arbitri: Gheorghe Bejenariu şi Alin Cârligeanu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.