RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari a învins pe Ghecon în deplasare, Minerul Motru a terminat la egalitate la FC Argeş II

/ 20 noiembrie 2009

Două din cele trei echipe gorjene din seria a IV-a a Ligii a III-a au jucat vineri, Ralbex Turcineşti urmând a juca sâmbătă, în deplasare cu Juventus Bascov.

FC Argeş II – Minerul Motru 3-3 (2-1)
Au marcat: Cârstea (min. 15 şi 76), D. Stoica (min. 28 – din penalti) / Moraru (min. 33 – din penalti şi 56), Vasilică (min. 90)
Ghecon Lăpuşata – Minerul Jilţ Mătăsari 1-2
Au marcat: Vlădoi (min. 35) / Simion (min. 70), Clipici (min. 77)

După ce a reuşit să spargă gheaţa şi să obţină etapa trecută prima victorie sub bacheta lui Costel Andriucă, Minerul Motru a reuşit să aducă acum şi primul punct din deplasare în mandatul acestuia. „Aşa ne este nouă dat, să facem meciuri din acestea, de infarct, cu multe goluri, cu rasturnări de scor şi goluri în ultimele minute. Despre arbitraj, dacă spun că au avut două penaltiuri cred că e suficient. Norocul nostru că n-au marcat decât un gol din 11 metri”, a declarat Costel Andriucă, antrenorul Minerului Motru.

În aceeaşi serie, singura reprezentantă a Gorjului care a obţinut victoria în această rundă a fost Minerul Jilţ Mătăsari, aceasta impunându-se la Berbeşti, scor 2-1. „Am început mai timid jocul, iar gazdele au reuşit să deschidă scorul la o lovitură de colţ, însă în partea a doua am pus stăpânire pe joc, am marcat de două ori şi am câştigat pe merit acest joc”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Ion Şolea, directorul sportiv al celor de la Minerul Jilţ Mătăsari.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.