RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapa egalurilor „cu cântec” pentru echipele gorjene în seria a V-a din Liga a III-a

/ 20 noiembrie 2009

Echipele gorjene din seria a V-a a Ligii a III-a au avut o opoziţie mai mare din partea arbitrilor decât a adversarilor în runda a XVI-a, penultima a turului, atât Pandurii II cât şi Jiul terminând partidele la egalitate.

ACU Arad – Pandurii II Târgu Jiu 1-1 (0-1)
Au marcat: Bota (min. 71 – din penalti) / Câju (min. 9)
Jiul Rovinari – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 0-0 (0-0)

Pandurii II n-au reuşit să încheie meciul din deplasare cu ACU Arad în postura de învingători, vinovaţi de rezultatul de egalitate făcându-se arbitrii întâlnirii. „A fost jaf la drumul mare! Aşa ceva n-am mai văzut de pe vremea lui Ceauşescu. Arbitrul Gabriel Mocian din Câmpia Turzii nu s-a lăsat până n-a pus-o pe var, numai să poată gazdele să egaleze. Apoi a arătat patru minute de prelungire şi a fluierat finalul după şase minute. Ce să mai zic, mi-e jenă de asemenea arbitraj… După meci observatorul Ovidiu Maier nu mai ieşea din cabina arbitrilor. Din păcate şi noi am ratat dstul de mult la acest meci. La 1-0  pentru noi, Vlăduţi a ratat de trei ori singur cu portarul”, a declarat Viorel Cioară pentru www.sportingorj.ro.

Nici Jiul Rovinari nu a reuşit mai mult deşi a evoluat pe teren propriu cu cei de la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Preşedintele Jiului, Vali Modrea, a avut puţine cuvinte prin care să-şi exprime părerea despre jocul de la Moi: „Parcă am fi jucat în deplasare, aşa arbitrii am avut! Ne-au anulat un gol perfect valabil al lui Siminic invocând un offside doar de ei văzut”, a declarat preşedintele rovinărean.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.