RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II caută un loc cât mai călduţ pe care să încheie turul de campionat în vederea promovării în liga a II-a

/ 19 noiembrie 2009

zahiu_pandurii IIAvând ca obiectiv pronovarea în Liga a II-a, echipa secundă a Pandurilor încearcă să adune cât mai multe puncte din cele două partide rămase de disputat, prima dintre ele fiind programată vineri, în deplasare, cu ACU Arad.

Antrenorul echipei secunde a Pandurilor, Gabi Zahiu, crede că obiectivul este unul realizabil în măsura în care implicarea va fi totală din partea tuturor, de la jucători, antrenori şi până la conducerea clubului.

După ce a trecut prin mari emoţii la ultimul meci, când victoria a venit în minutele de prelungire, Zahiu spune că are nevoie de oameni care să-i ajute în ofensivă, iar în acest sens a primit o mână de ajutor din partea primei echipe: „Pentru meciul de la Arad îi avem la dispoziţie de la prima echipă pe Livşit, Kutlacic, Popa şi Câju. Vrem să avem o forţă mai mare în atac. Ofensiva noastră a stat foarte mult într-un singur vârf, în Vlăduţi. Alte soluţii n-am avut în atac. Ne-a mai ajutat, şi ne-a ajutat foarte bine în ultimul meci marcând golul victoriei, Fărcăşanu, dar el nu e vârf, îl folosesc mai mult pe bandă”.

ACU Arad este una dintre echipele ce-şi dispută prima poziţie a clasamentului cu gândul la un loc în liga secundă din viitorul campionat, însă a pierdut două puncte mari etapa trecută pe teren propriu în faţa unei alte echipe gorjene, Jiul Rovinari: „Va fi un meci mult mai greu decât cel din etapa trecută pentru că şi ei se gândesc la primul loc. Au făcut un pas greşit etapa trecută şi cred că îşi iau toate măsurile să nu mai greşească şi cu noi”, a mai comentat Gabi Zahiu meciul echipei sale din etapa a XVI-a.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.