RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Memorialul „Gheorghe Daviţoiu” adună vineri la Sala Polivalentă fostele glorii ale handbalului gorjean

/ 19 noiembrie 2009

organizatori memorial davitoiuVineri, la Sala Polivalentă din Târgu Jiu, va avea loc a III-a ediţie a Memorialului „Gheorghe Daviţoiu”, ediţie pe care organizatorii au decis să o desfăşoare sub egida „Performanţele handbalului gorjean, între amintiri şi speranţe”.

Devenită deja tradiţie, întâlnirea anuală a fostelor glorii ale handbalului gorjean este una ce evocă spiritul celui care a făcut ca echipa de handbal masculin din Târgu Jiu să nu se desfiinţeze la începutul anilor 90. Memoria lui Gheorghe Daviţoiu va fi mereu prezentă în conştiinţa celor care l-au cunoscut îndeaproape pe antrenorul Gheorghe Daviţoiu, în special a celor cărora le-a călăuzit primii paşi în handbal:

Vox Maioreanu – Daviţoiu

a declarat Andrei Maioreanu. Printre cei prezenţi la evenimentul de vineri, Liviu Andrieş, Benedict Geamănu şi Florin Mledenciu l-au evocat la rândul lor pe cel care le-a fost profesor, antrenor, coleg sau prieten:

Vox Andries, Geamănu, Mledenciu – Davitoiu

Evenimentul se va bucura de un joc demonstrativ între fostele glorii ale handbalului gorjean şi echipa de juniori care anul trecut a ocupat locul patru pe ţară la categoria juniorilor II, în pauza acestuia fiind organizat un scurt meci de handbal între componentele echipei de junioare II de la LPS Târgu Jiu.

Gala va începe la ora 17:00, va fi găzduită de Sala Polivalentă, intrarea va fi gratuită, iar la final se va efectua o tombolă ale căror premii totale se vor ridica la aproximativ 2.500 de lei.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.