RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari vrea în meciul cu Nuova Mama Mia puncte pentru un retur liniştit

/ 19 noiembrie 2009

jiul_rovinari1911Autoare a multor rezultate surprinzătoare în acest tur de campionat, Jiul Rovinari dispută vineri ultimul meci pe teren propriu în acest an şi, probabil, ultimul pe terenul de la Moi, din retur conducerea sperând să inaugureze noul teren construit la Rovinari.

În etapa a XVI-a din Liga a III-a, în seria a V-a, Jiul Rovinari va întâlni pe Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, preşedintele rovinărenilor, Vali Modrea, fiind optimist în privinţa obţinerii unei victorii: „Toate meciurile sunt grele, indiferent de adversar, iar noi avem în acest campionat rezultate mai bune în deplasare decât acasă, unde am pierdut două meciuri. Cu toate acestea, echipa are un tonus foarte bun după ce am avut o serie de rezultate pozitive cu echipe puternice, aşa că sperăm ca la finalul meciului să ne bucurăm de o nouă victorie”.

Preşedintele celor de la Jiul Rovinari spune că echipa trebuie să adune puncte gândindu-se şi la returul destul de greu pe care îl are programat: „Orice punct câştigat acum va aduce un plus de linişte în retur, atunci când vom avea un program dificil, cele mai bune echipe din serie urmând a veni să joace la noi. Dar nu ne speriem, avem o echipă bună, nu aşa cum o vedeau alţii, gata retrogradată, iar în iarnă vom încerca să devenim şi mai competitivi”, a mai declarat Vali Modrea.

Jiul Rovinari ocupă locul 7 în clasament după XV etape, iar în cazul în care va obţine o victorie în faţa celor de la Nuova Mama Mia, va reuşi să se detaşeze de echipele aflate sub poziţia a opta în ierarhia seriei a V-a a Ligii a III-a.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.