RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atacantul columbian Cesar Cardozo a sosit la Pandurii pentru a susţine probe de joc

/ 19 noiembrie 2009

cardozoDupă sosirea lui Patrik Bordon la Târgu Jiu de miercuri seară la antrenamentele Pandurilor mai aprticipă un alt atacant.

Columbianul Cesar Augusto Cardozo a fost adus de impresarul Adrian Ilie pentru a susţine probe de joc la echipa lui Ciobotariu, atacantul fiind în atenţia clubului târgujian de mai multă vreme, presa columbiană dându-l plecat la Pandurii încă de la sfârşitul lunii septembrie. Cesar Cardozo este produsul unei şcolii de fotbal columbiene Inmedent La Red şi a fost pentru puţină vreme în lotul echipei de primă ligă Once Caldas, echipă de la care a venit Dayro Moreno la Steaua.

Cesar Cardozo a fost remarcat de impresari la Copa La Patria, o competiţie periodică organizată de şcoala de fotbal, atacantul columbian marcând 9 goluri în 10 partide. Cardozo are 21 de ani, 1,88 m şi 86 kg şi va încerca în zilele următoare să-l convingă pe Ciobotariu să-l păstreze în lotul Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.