RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tilincă nu se teme de concurenţă, atâta timp cât este loială

/ 18 noiembrie 2009

tilinca1811După ce a marchat din nou în Liga I la aproape un an de la ultima reuşită, atacantul Pandurilor Cosmin Tilincă spune că este gata să ofere suporterilor gorjeni şi alte motive de bucurie în acest final de tur de campionat.

Tilincă a înscris din nou în campionat la meciul cu Gloria Bistriţa, precedenta reuşită fiind legată şi de un moment nefericit al carierei sale: „Meciul din sezonul trecut de la Iaşi a fost unul şi bun şi rău. A fost un meci în care am marcat, dar apoi a venit acea accidentare care m-a ţinut şase luni pe bancă. Îmi pare rău că nu mi s-au dat mai multe şanse după revenirea de după acea accidentare”, a declarat atacantul Pandurilor, care a mai trecut anul acesta pe la Iaşi, la meciul de cupă pierdut de gorjeni cu scorul de 3-1.

Vârful Pandurilor a declarat că are încredere că noul antrenor îi va acorda mai multe şanse de a juca în mod constant şi în acest fel va reuşi să-şi dovedească şi calităţile de golgheter.

Căutările conducerii în ceea ce priveşte îmbunătăţirea eficienţei atacului Pandurilor nu-l sperie pe Tilincă, acesta fiind convins că poate face faţă noilor veniţi: „Concurenţa este bine venită atunci când se face corect. Dacă sunt mai buni cei care vor veni, pot să joace înaintea noastră. Cel puţin eu nu mă supăr, dacă vine cineva şi dă goluri mai multe şi joacă mai bine. Dacă nu se întâmplă asta şi joacă, este normal să nu-mi convină, dar asta este, antrenorul decide. Venirea lor ne motivează mult mai mult şi sper să jucăm noi mult mai bine, noi cei care suntem deja aici, şi să jucăm în faţa lor”, a mai spus Tilincă încrezător într-o luptă dreaptă pentru titularizarea în atacul Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.