RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu pune accentul pe meciurile rămase din tur şi mai puţin pe posibilele achiziţii din iarnă – AUDIO

/ 18 noiembrie 2009

ciobi 1811Înaintea antrenamentului de marţi, Liviu Ciobotariu nu ştia foarte multe lucruri despre atacantul sosit în probe la Pandurii, tehnicianul echipei gorjene mărturisind că i s-a spus doar că este un jucător de perspectivă, pe care îl va urmări la lucru şi va decide ulterior dacă este în măsură să se alăture lotului sau nu.

Ciobotariu a declarat că în această perioadă importantă este pregătirea celor patru etape de campionat pe care Pandurii le mai au de disputat, problema completării lotului urmând a fi lăsată în plan secund:

Vox Ciobotariu – priorităţi

Slovenul Patrik Bordon, care a mai jucat până acum la pentru FC Koper şi echipa de tineret a celor de la US Lecce, a efectuat deja un antrenament alături de Pandurii şi speră să-l convingă de calităţile sale pe antrenorul Ciobotariu. În afară de Bordon, s-a mai vorbit de o posibilă venire a lui Kamara la Pandurii, atacantul ce s-a remarcat în tricoul echipei FC Argeş urmând a veni din postura de jucător liber de contract, oficialii echipei gorjene neconfirmând încă oficial discuţiile cu jucătorul african.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.