RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu nu crede că Pandurii sunt persecutaţi pentru absenţa de la alegerile LPF

/ 17 noiembrie 2009

condescu17112După ce a refuzat să trimită pe cineva la alegerile pentru şefia LPF, preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, nu vede în programarea jocului cu Poli Iaşi pentru ziua de marţi drept o răzbunare a lui Dumitru Dragomir pentru acţiunea sa.

Marin Condescu spune că este vorba despre un lucru normal, însă atrage atenţia că în cazul judecării cu altă măsură atunci când va sosi vremea programării meciului Pandurilor cu Rapid îşi va ăune serioase semne de întrebare: “De ce vi se pare o treabă absurdă? Au trimis toţi certificate medicale, nu o consider drept o şicană. Şicană ar fi dacă ne va programa vineri cu Rapid. Dacă va fi sâmbătă meciul cu Rapid va fi bine. Acum doi ani am bătut duminică la Cluj şi miercuri pe Dinamo la Bucureşti. De ce n-am face şi acum la fel?”, a declarat preşedintele clubului târgujian.

Marin Condescu se află în stare de suspendare după ce comisiile ligii l-au suspendat timp de şase luni pentru declaraţiile făcute referitor la modul în care acestea funcţionează, fără a fi fost trecute prin Tribunal modificările din statutul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.