RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu a stabilit deja programul pentru pregătirea de iarnă a Pandurilor

/ 17 noiembrie 2009

kervansaray2Pandurii vor avea două stagii de pregătire în această iarnă, unul montan şi unul în Antalya, Liviu Ciubotariu stabilind deja coordonatele perioadei de acumulare pentru echipa gorjeană înaintea returului.

Reunirea lotului este programată pentru data de 5 ianuarie 2010, vizita medicală pentru perioada 23-13 ianuarie, iar pe 15 ianuarie este programată plecarea în primul stagiu de pregătire, cel montan, acesta urmând a se desfăşura la Herculane sau Govora şi se va încheia pe 21 ianuarie. După terminarea acestui prim stagiu, elevii lui Ciobotariu vor avea o pauză de două zile după care se vor reuni din nou pentru plecarea spre Bucureşti în vederea îmbarcării spre Antalya.

kervansaray-lara-bedroomStagiul de pregătire din Antalya se va desfăşura între 26 ianuarie şi 8 februarie şi va cuprinde o serie de 5-6 jocuri amicale, în funcţie şi de adversarii pe care îi vor găsi în zonă în acea perioadă. Echipa va fi cantonată în staţiunea Lara, la Hotel Kervansaray, acolo unde echipa va beneficia de un teren de antrenament în imadiata apropiere a hotelului.

După revenirea din Antalya, Pandurii vor intra în linie dreaptă cu pregătirea returului şi va disputa un ultim meci de verificare, la Târgu Jiu, în compania unei echipe de Liga a II-a, pe 13 februarie, prima etapă a returului fiind programată în weekend-ul 19-21 februarie 2010.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.