RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă şi-a găsit un aliat în lupta cu arbitrii – AUDIO

/ 16 noiembrie 2009

stanga16112Vechi militant în lupta cu arbitrii ce decid singuri învingătoarele din Liga Naţională, Vasile Stângă şi-a găsit un aliat în persoana antrenorului celor de la SCM Rom Cri Braşov.

Vasile Curiţeanu a declarat că atât Energia cât şi echipa sa îşi vor putea îndeplini obiectivele doar în măsura în care rezultatele nu vor mai fi influenţate de prestaţiile arbitrilor:

Vox Curiţeanu – arbitraje

Curieţeanu a fost susţinut de antrenorul Energiei, Vasile Stângă atrâgând atenţia asupra întâlnirii din ultima etapă de campionat dintre Ştiinţa Dedeman Bacău şi Poli Timişoara, băcăuanii fiind în luptă directă cu Energia pentru un loc de cupă europeană:

Vox Stângă – arbitraje

Replicile acide date de Stângă federaţiei şi arbitrilor nu au trecut netaxate de comisiile federale, tehnicianul Energiei fiind amendat de către acestea, însă de această dată el spune că nu poate fi amendat pentru că şi-a dat cu părerea despre o fază de joc care ar fi putut influenţa rezultatul final al întâlnirii.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.