RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga Profesionistă de Fotbal nu a anunţat modificarea programării meciului dintre Poli Iaşi şi Pandurii Târgu Jiu

/ 16 noiembrie 2009

PanduriiPandurii nu au primit niciun semnal din partea Ligii Profesioniste de Fotbal cu privire la posibila amânare a meciului din etapa a XIV-a, amânare solicitată de Poli Iaşi ca urmare a faptului că echipa moldoveană a fost nevoită să intre în carantină o săptămână ca urmare a depistării virusului gripei noi la fotbalistul Cornel Buta.

Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, a replicat atacurilor ieşene care au acuzat clubul gorjean de rea intenţie în cazul în care nu vor fi de acord cu amânarea partidei, antrenorul Grigoraş ameninţând chiar cu neprezentarea dacă meciul va fi programat tot pentru vineri. „Probabil, cei de la Iaşi vor să jucăm de Crăciun. Şi aşa decizia cu privire la meciul Poli Iaşi – Pandurii a fost întârziată nejustificat de către LPF. Nu e normal ca până luni după-amiaza să nu se ştie când se joacă meciul pentru că avem şi noi un program de pregătire, un program de deplasare având o distanţă foarte lungă până la Iaşi. Ca să jucăm luni sau marţi cu au propus cei de la Iaşi nu ar fi corect pentru că, probabil, vom fi programaţi vineri cu Rapid etapa următoare”, a declarat Daniel Băloi în legătură cu suspecta întârziere a Ligii Profesioniste de Fotbal în luarea unei decizii în acest caz.

Ultima programare făcută de LPF a stabilit ca Poli Iaşi şi Pandurii să se înfrunte în Copou pe 20 noiembrie, de la ora 18:00, variantă agreată de gorjeni, dar refuzată de cei de la Poli Iaşi.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.