RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dumitru Dragomir, încă un mandat la LPF – Pandurii, singuri împotriva tuturor

/ 16 noiembrie 2009

mitica_dragomir1611Fără a avea emoţii, Dumitru Dragomir a primit voturile necesare obţinerii unui nou mandat în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, reprezentanţii cluburilor de fotbal din Liga I votându-l în proporţie covârşitoare.

Mitică Dragomir a primit girul a 16 din cele 18 cluburi din Liga I, o singură echipă abţinându-se în a-i acorda votul, Felix Grigore, directorul general al Unirii Urziceni declarând că Dumitru Dragomir nu reprezintă interesele echipei ialomiţene. Al 18-lea vot ar fi trebuit să vină din partea Pandurilor, dar clubul târgujian nu a trimis niciun reprezentant la Adunarea Generală a LPF: “Nu aveam de ce să ne ducem la Adunarea Generală câtă vreme cei de la LPF nu ne vor acolo. Pe mine m-au suspendat, de ce să mă mai duc? Au spus că nu am voie să reprezint clubul timp de şase luni. Nu am boicotat alegerile, dar dacă au suspendat preşedintele de la Pandurii atunci noi înţelegem că au suspendat şi clubul. Oricum am fi votat împortiva lui Dumitru Dragomir. Nu avem putearea să-l schimbăm, câtă vreme nu avea contracandidat şi nu aveam cum să alegem pe altcineva”, a declarat Marin Condescu.

Chiar dacă au votat cu Dumitru Dragomir, au fost voci în rândul celor 16 care au precizat că votul pro-Dragomir a fost dat din lipsa unui contracandidat, iar alţii s-au mărginit la a preciza că proiectul prezentat de cel ales este unul foarte bun din punct de vedere financiar.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.