RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă a folosit toţi jucătorii din lot în meciul cu SCM Rom Cri Braşov – AUDIO

/ 15 noiembrie 2009

stanga1611Tehnicianul Energiei recunoaşte că n-a avut emoţii nici măcar în debutul întâlnirii cu SCM Rom Cri Braşov, atunci când oaspeţii conduceau la două goluri diferenţă.

Vasile Stângă spune că singura sa problemă la acest meci a fost să-i facă pe jucătorii săi să înţeleagă că diferenţa pe tabelă se face cu timpul, nu din primul minut:

Vox Stângă – pas cu pas

Fără a pune mare preţ pe această victorie, pe care o consideră drept una firească, antrenorul Energiei s-a bucurat la finalul întâlnirii pentru faptul că fiecare jucător a reuşit să înscrie precum şi pentru faptul că a avut ocazia să le ofere lui Mazilu, Vali Popescu şi Criciotoiu posibilitatea de a evolua mai mult timp într-un joc oficial. Dacă Stângă i-a folosit pe cei trei, tehnicianul Energiei a avut şi pe cine să menajeze. Uşor răcit, coordonatorul de joc Humberto Julien a fost folosit mai puţin, Stângă preferând să nu rişte în privinţa cubanezului cu gândul la următoarea partidă de campionat.

Energia va juca etapa viitoare în deplasare, cu CSM Satu Mare, partida fiind programată a se disputa vineri, 20 noiembrie.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.