RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II n-au reuşit decât un scor egal, 0-0, în deplasare cu Jiul Rovinari

/ 13 noiembrie 2009

jiul_pandurii_IISub privirile antrenorului primei echipe şi ale preşedintelui Marin Condescu, jucătorii de la Pandurii II nu au reuşit să se impună în faţa Jiului Rovinari în prtida disputată vineri după-amiază la Moi.

Pe un teren precum o orezărie, cele două formaţii au fost mai preocupate în prima parte a meciului să nu primească gol, conştiente fiind că marcarea unui gol ar fi însemnat, probabil, şi stabilirea scorului final. Prima repriză nu a adus nicio ocazie de gol, jocul fiind unul încâlcit, la mijlocul terenului, cu multe mingi aruncate la bătaie. După pauză echipele au dat drumul la joc şi cei aproximativ 600 de spectatori au sperat că îşi vor face apariţia şi golurile.

jiul_pandurii_II_2

Elevii lui Zahiu au fost mai insistenţi în debutul părţii a doua a meciului şi au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 63 când şutul lui Vlăduţi de la 18 metri, lateral stânga, s-a scurs pe lângă bara din dreapta porţii lui Voinea. Pe final, jucătorii lui Zahiu au căzut fizic, iar Jiul a forţat victoria. În minutul 77 Siminic a şutat din foarfecă, de la 14 metri, dar balonul a refuzat să intre în plasă, acelaşi atacant al gazdelor fiind blocat două minute mai târziu când a încercat o execuţie similară din afara careului. Minutele de prelungire au adus emoţii în careul Pandurilor, dar cele două cornere din care-şi trăgeau suporterii rovinăreni speranţele nu au adus nimic nou pe tabelă.

Egalul de la Moi îndepărtează pentru moment Pandurii II de obiectivul său, principalele sale contracandidate la promovare, ACS Recaş şi Minerul Mehedinţi, reuşind să încheie victorioase această rundă.

Rezultatele etapei a XIV-a în liga a III-a, seria a V-a:

Jiul Rovinari – Pandurii II Târgu Jiu 0-0
Muncitorul Reşiţa – CS Naţional Sebiş 2-4
FC Şcolar Reşiţa – Millenium Giarmata 2-0
Poli II Timişoara – CFR Marmosim Simeria 0-2
ACS Reşiţa – CS Ineu 5-1
Unirea Sânicolau Mare – Nova Mamamia 0-0
Retezat Haţeg – Minerul Mehedinţi 1-3
ACU Arad şi Gloria Arad au stat

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.