RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă nu se sperie de braşoveni, dar spune că meciul trebuie tratat serios – AUDIO

/ 12 noiembrie 2009

stanga1211Înfrângerea Energiei în partida cu Steaua nu l-a demoralizat pe antrenorul Vasile Stângă, acesta având în continuare încredere că echipa sa se poate lupta chiar şi pentru locuri mai înalte decât cel ocupat în prezent.

Vasile Stângă spune că pentru a dovedi că formează cu adevărat o echipă puternică, de luat în seamă în lupta pentru primele trei poziţii, handbaliştii Energiei trebuie să lucreze la nivel mental, iar atunci când vor reuşi să învingă în deplasare una dintre cele patru echipe care acum se află în faţa lor în campionat va putea să spună că are întradevăr echipa pe care şi-o doreşte.

Tehnicianul Energiei spune că echipa gorjeană este una capabilă în acest moment să câştige orice meci pe teren propriu, aşa că întâlnirea cu braşovenii de la Rom Cri de sâmbătă nu ar trebui să le pună probleme în ciuda schimbării de antrenor ce a avut loc recent la echipa de sub Tâmpa:

Vox Stângă – schimbare la Braşov

Energia va juca sâmbătă, cu începere de la ora 17:00 cu ultima clasată, SCM Rom Cri Braşov, partida urmând a se disputa la Sala Polivalentă din Târgu Jiu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.