RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar un egal scos de juniorii republicani ai Pandurilor în dubla cu Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”

/ 12 noiembrie 2009

PanduriiDubla confruntare a juniorilor republicani A şi B de la Pandurii cu cei de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” Craiova nu a adus gorjenilor decât un rezultat de egalitate, acesta fiind obţinut de juniorii republicani A.

Chiar dacă plecau cu şansa a doua în faţa celor de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, juniorii republicani A de la Pandurii au ratat de puţin şansa de a obţine victoria în meciul disputat joi la prânz pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Municipal” din Târgu Jiu. Oaspeţii au deschis scorul, însă juniorii de la Pandurii au reuşit să întoarcă rezultatul prin reuşitele lui Voinea şi Săulescu, ultimul marcând în minutul 88. Din păcate speranţele de victorie le-au fost spulberate gorjenilor în prelungiri, craiovenii marcând în minutul 92 şi stabilind scorul final: Pandurii Lignitul Târgu Jiu – Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” 2-2. De la gazde au lipsit trei piese grele, Avramescu, Iclânzan şi Constantin fiind convocaţi de Gabi Zahiu la meciul de liga a III-a pe care Pandurii II îl dispută vineri la Moi în compania celor de la Jiul Rovinari.

Juniorii republicani B de la Pandurii au ratat şansa de a egala la puncte Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” pierzând cu scorul de 1-2, singurul gol al gazdelor fiind marcat de Unguru din penalti.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.