RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antrenorul Pandurilor cere răbdare pentru a-şi cunoaşte jucătorii

/ 12 noiembrie 2009

ciobi - lot pandurii 114

Instalat de doar două săptămâni la cârma Pandurilor, Liviu Ciobotariu cere suporterilor echipei răbdare, rezultatele muncii sale urmând a se vedea doar din retur, după ce va reuşi să-şi cunoască mai bine jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

Ciobotariu a declarat că în scurtul timp avut la dispoziţie a avut timp doar pentru a observa că echipa este capabilă de a arăta două feţe diferite chiar şi în timpul aceleiaşi partide:

Vox Ciobotariu – cunoaşterea jucătorilor

Tehnicianul Pandurilor mai spune că acum îi este foarte greu să se gândească la jucătorii de care ar avea nevoie în retur sau la cine ar putea renunţa, pe primul loc în programul său fiind pregătirea jocurilor ce au mai rămas de disputat în acest tur de campionat. Ciobotariu a admis că unul dintre compartimentele ce au nevoie de o schimbare este atacul, însă este optimist că şi în actuala sa formulă se va reuşi în ceea ce a mai rămas din acest tur de campionat mai mult decât s-a reuşit până acum:

Vox Ciobotariu – atac

Pauza de două săptămâni din Liga I este considerată de tehnician drept una bine venită, însă în cazul unei întreruperi mai mari, Ciobotariu îşi face probleme pentru jucătorii săi considerând că trei săptămâni fără un joc oficial va scoate echipa din ritmul campionatului.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.