RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maseur-ul Eugen Căţelu a fost suspendat o lună după eliminarea din meciul cu Gloria Bistriţa

/ 11 noiembrie 2009

catelu si coman

Maseurul Pandurilor, Eugen Căţelu, a fost suspendat o lună de zile de către Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal după ce a fost eliminat pentru proteste la meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Gloria Bistriţa, meci încheiat la egalitate, scor 1-1.

Judecăţile comisiilor LPF sunt din ce în ce mai contestate, mulţi jucători care au comis acte de violenţă, cazurile Liviu Ganea, Eugen Trică sau Nuno Claro fiind cele mai sugestive, au fost sancţionaţi mult prea blând în vreme ce proteste precum cele ale antrenorului Sorin Cârţu sau ale maseurului Eugen Căţelu n-au avut parte de aceeaşi clemenţă deşi infracţiunile acestora nu au avut aceeaşi gravitate.

Aceeaşi comisie a LPF a stabilit pentru Eugen Căţelu şi o amendă de 640 de lei, în vreme ce cererea Pandurilor de revizuire a sancţiunilor acordate lui Sorin Cârţu după meciul cu Unirea Urziceni a fost respinsă ca fiind netimbrată.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.