RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amânarea meciului cu Poli Iaşi ar îngreuna programul Pandurilor pe finalul turului

/ 11 noiembrie 2009

ciobotariu082Oficialii Pandurilor cer Ligii Profesioniste de Fotbal să judece cu foarte multă atenţie cazul iscat de apariţia virusului gripal la Poli Iaşi.

Pandurii ar dori ca meciul să se joace la data stabilită dacă nu vor fi confirmate alte cazuri de infestare, amânarea meciului încărcând programul echipei gorjene: „O amânare a meciului nu este bine venită pentru nimeni. O perioadă de trei săptămâni fără competiţie oficială este destul demult. Apoi nu doar amânarea ar crea probleme, cât reprogramarea meciului. Dacă se reprogramează meciul cu Poli Iaşi s-ar aglomera programul nostru în ultimele patru etape. Nu ne-ar conveni să jucăm acasă cu Rapid, să mergem la Iaşi miercuri şi după aceea să jucăm la Timişoara, practic, să traversăm ţara într-o săptămână”, a declarat Daniel Băloi, sercretarul general al Pandurilor. Acesta a cerut ligii să ia în calcul şi faptul că amânarea unor partide ar putea influenţa rezultatele unor meciuri ale unor echipe aflate în luptă directă pentru evitarea zonei fierbinţi a clasamentului: „E o luptă crâncenă pentru punctele puse în joc în ultimele patru etape şi LPF trebuie să ia o decizie echilibrată, să ţină cont de toate situaţiile şi să studieze toate posibilităţile”, a mai spus Daniel Băloi precizând că la mijloc vor fi şi interesele televiziunilor.

Nici o reprogramare a meciului cu Poli Iaşi după ultima etapă din tur nu ar fi o soluţie agreată de panduri, un meci jucat pe 15 decembrie urmând a scurta vacanţa unora dintre fotbalişti la mai puţin de două săptămâni, având în vedere şi faptul că reluarea campionatului după pauza de iarnă este programată pentru 13 februarie.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.