RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii plănuiseră cazarea echipei la Vaslui pentru evitarea contaminării cu virusul gripal

/ 10 noiembrie 2009

Baloi_0511Conducerea Pandurilor luase în calcul posibilitatea de a se caza la Vaslui pentru a evita contaminarea jucătorilor cu virusul gripal A-H1N1.

“Ne-am gândit ca pentru partida de la Iaşi să ne cazăm la Vaslui şi să mergem acolo doar în ziua meciului şi să plecăm imediat după ce acesta se va încheia. Nu putem să nu ne gândim că Iaşiul este unul dintre focarele de gripă nouă din România”, declara secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, cu puţin înaintea confirmării existenţei virusului în vestiarul ieşenilor.

Partida dintre Poli Iaşi şi Pandurii este programată pentru data de 20 noiembrie, însă clubul ieşean a cerut amânarea având în vedere faptul că, după depistarea virusului gripal la fundaşul Cornel Buta, echipei i-au fost suspendate antrenamentele. O decizie în acest caz va fi luată de Comitetul Urgenţă al LPF, în discuţie putând fi puse şi alte meciuri ale ieşenilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.