RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorinaccio nu s-a uitat la meciurile Pandurilor după ce a părăsit echipa

/ 9 noiembrie 2009

sorinaccio1011Fostul antrenor al Pandurilor, Sorin Cârţu, a declarat că îi este greu să vadă meciurile echipei gorjene în faţa micului ecran, drept pentru care a ales să urmărească doar ştirile şi rezumatele partidelor.

“Nu am vrut să mă uit la meciurile Pandurilor pentru că vreau să mă detaşez şi ştiam că pot trăi din nou aceleaşi lucruri dacă urmăream în direct aceste partide. Şi acum mi-e greu să mă uit!”, a declarat Sorinaccio, care are încredere în continuare în Liviu Ciobotariu în ciuda faptului că echipa gorjeană nu a acumulat decât un singur punct după plecarea sa. Fostul tehnician spune că echipa nu trece printr-o criză de rezultate, ci doar aşteaptă un declic, iar acesta va fi prima victorie, una pe care Cârţu o aşteaptă cât mai curând, poate chiar la Iaşi, acolo unde spune că Pandurii pornesc drept favoriţi prin prisma loturilor celor două formaţii.

Sorin Cârţu a demisionat de la cârma Pandurilor pe 28 octombrie, după ce a fost suspendat şase etape pentru semnele arătate lui Augustus Constantin în timpul şi la finalul meciului cu Unirea Urziceni.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.