RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pugilişti gorjeni medaliaţi la Campionatul Naţional de cadeţi

/ 9 noiembrie 2009

BOXIzvor nesecat de talente în ceea ce priveşte sportul cu mănuşi, Gorjul şi-a trecut în cont patru medalii la ultima ediţie a Campionatului Naţional de cadeţi ce s-a desfăşurat zilele trecute la Ploieşti în sala U Petrom cu participarea a 138 de tineri boxeri de la 57 de cluburi din toată ţara.

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a obţinut prin Alin Mucioiu un titlu de campion naţional la categoria 68 de kg şi un titlu de vicecampion naţional, prin Denis Alexandru Anghel, la 41,5 kg. Ambii sportivi provin de la Ţânţăreni şi sunt antrenaţi la CS Pandurii Târgu Jiu de antrenoarea Leontina Geică şi instructorul sportiv Ion Buric.

Tot în Gorj au mai ajuns şi două medalii de bronz, una fiind câştigată de Ionuţ Dragoş Pârvuţoiu, de la CSS Târgu Jiu, la categoria 59 de kg, sportiv antrenat de Ion Geică, cea de-a doua de Liviu Cristian Ciobanu, la categoria 50 de kg, pugilist legitimat la clubul CS Jiul Rovinari şi antrenat de Marian Nicu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.