RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor juca vinerea cu Poli Iaşi

/ 9 noiembrie 2009

PanduriiLiga Profesionistă de Fotbal a luat act de cererea clubului Pandurii de a nu fi programat meciul cu Poli Iaşi după alegerile prezidenţiale şi trupa lui Liviu Ciubotariu va evolua în Copou vineri, 20 noiembrie, cu începere de la ora 18:00.

Iniţial, LPF afişase pe site-ul său o programare conform căreia meciul dintre Poli Iaşi şi Pandurii urma să se desfăşoare sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 16:00, însă câteva ore mai târziu, după negocierile purtate şi cu televiziunile, programul etapei a fost modificat. “Este o programare ce nouă ne convine chiar mai mult decât cea iniţială, cea în care trebuia să jucăm sâmbăta. Vom avea astfel suficient timp pentru a pregăti meciul pe care apoi îl vom disputa pe teren propriu în compania Rapidului. Cum şi Rapidul va juca în etapa a XIV-a tot vineri, ca şi noi, este foarte probabil ca meciul dintre noi şi giuleşteni să fie programat tot vineri”, a declarat pentru www.sportingorj.ro secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi.

Etapa a XIV-a a Ligii I se va întinde pe parcursul a patru zile, de vineri până luni, şi chiar dacă iniţial Federaţia Română de Fotbal a solicitat ca niciun meci să nu fie programat în ziua alegerilor prezidenţiale, LPF a programat pentru duminică meciul dintre Gloria Bistriţa şi FC Braşov, cu menţiunea că programul acestei runde ar mai putea suferi modificări în funcţie de solicitările deţinătorilor drepturilor TV.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.