RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jean Pădureanu a fost mulţumit cu punctul scos de Gloria la Târgu Jiu – AUDIO

/ 9 noiembrie 2009

jean_padureanuGloria lui Jean Pădureanu a plecat neînvinsă de la Târgu Jiu ridicând la şase numărul partidelor consecutive fără înfrângere pentru echipa bistriţeană de la venirea lui Florin Halagian.

Experienţa celor 20 de sezoane petrecute cu Gloria Bistriţa în Liga I l-a făcut pe Jean Pădureanu să declare la finele partidei cu Pandurii un punct este mai bun decât nimic, dar şi că ambele echipe vor juca în primul eşalon şi în sezonul viitor:

Vox Jean Pădureanu – mulţumit

Cel supranumit „Lordul” a taxat evoluţia Pandurilor din prima repriză drept o aroganţă de care jucătorii săi au reuşit să profite, însă a precizat că repriza secundă a arătat adevărata faţă a echipei gorjene:

Vox Jean Pădureanu – Pandurii

Deşi recunoaşte că a avut plăcerea de a discuta ca între olteni cu preşedintele Pandurilor, fiind originar din Băileşti, Pădureanu spune că n-a făcut afaceri cu Marin Condescu, ci doar a dat drumul unor jucători pentru a evolua la Târgu Jiu, între timp unii dintre ei părăsind deja echipa gorjeană.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.