RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Hidişan: „Am pierdut două puncte, dar e bine că am reuşit să câştigăm unul”- AUDIO

/ 9 noiembrie 2009

hidisan_0911Egalul înregistrat de Pandurii în meciul cu Gloria Bistriţa a fost unul care a mulţumit doar în mică măsură banca tehnică, jucătorii sau conducerea echipei gorjene.

Pandurii sperau la o victorie care să-i îndepărteze de zona minată a clasamentului, dar condiţiile în care a început jocul, cu un gol primit în primele 20 de minute şi terenul greu pe care echipa a fost nevoită să alerge după egalare l-a făcut pe mijlocaşul Florin Hidişan să declare că nici egalul nu este un rezultat foarte rău:

Vox Hidişan – meci Gloria Bistriţa

Hidişan a început meciul cu Gloria Bistriţa din postura de rezervă, el intrând în teren în minutul 69 înlocuindu-l pe Grecu. Mijlocaşul Pandurilor a strâns în acest sezon 590 de minute jucate în tricoul alb-albastru al gorjenilor bifând prezenţa în zece etape şi marcând un singur gol, din penalti, în meciul pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Internaţional Curtea de Argeş.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Marcian spune:

    Este un rezultat bun. Il felicit pe domnul Ciobotariu pentru cum a abordat partida, mult mai ofensiv. Doresc mult succes noului antrenor si echipei Pandurii.

    Hai Pandurii!

  • Vasy spune:

    Se vede ca are stofa de antrenor. Va face treaba la echipa. Jucatorii trebuie insa sa se daruiasca mai mult…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.