RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au rămas fără victorie şi după al doilea meci sub cârma lui Ciobotariu

/ 6 noiembrie 2009

faza_pandurii_gloriaCu destule arme, dar fără gloanţe, Pandurii au remizat din nou pe teren propriu ajungând la un alarmant -5 în clasamentul adevărului după rezultatul de 1-1 înregistrat la Târgu Jiu cu Gloria Bistriţa.

Elevii lui Ciobotariu au început partida ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat în ultimele săptămâni, Gloria a fost mai hotărâtă, mai incisivă, iar efortul lor din debutul meciului le-a fost răsplătit de un gol marcat destul de repede, în urma unor greşeli în lanţ ale defensivei gorjene, Keita reluând în plasă balonul după ce iniţial Stanca reuşise să-i pareze primul şut. Era minutul 18 şi Pandurii aveau în faţă un întreg meci pentru a întoarce rezultatul, dar trupa lui Ciobotariu nu a avut reacţie până la pauză, tehnicianul gorjenilor având şi ghinionul de a fi obligat să facă încă din primele 35 de minute două schimbări datorate accidentărilor lui Raskovic şi Dedu.

Schimbarea mult aşteptată a avut loc la pauză şi a fost una de atitudine, echipa intrând în joc mult mai motivată, iar acest lucru s-a văzut încă din debutul reprizei secunde. Tilincă a cerut penalti în minutul 47 şi tot el a trimis cu capul din poziţie excelentă pe lângă poartă zece minute mai târziu. Albuţ a fost providenţial pentru Gloria în minutul 70 când a scos cu piciorul la semiînălţime o minge trimisă cu capul de Chibulcutean şi reluată spre poartă de la doar un metru de Cardoso. Eforturile Pandurilor aveau să primească o minimă răsplată, în minutul 83 Tilincă găsind colţul lung cu un şut din unghi după o lansare excelentă făcută de Cardoso. Şansa a părut să le surâdă Pandurilor în minutele de prelungire, dar după o schimbare măiastră de parte a lui Cardoso, Popete a pătruns frumos în careu, a şutat spre colţul lung dar mingea a fost scoasă de Albuţ de la rădăcina barei şi trupa lui Ciobotariu a fost nevoită să se mulţumească şi cu un rezultat de egalitate.

Pandurii Târgu Jiu – Gloria Bistriţa 1-1 (0-1)

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 1.000

Au marcat: Tilincă (min. 83) / Keita (min. 18)

Pandurii: Stanca – Popete, Rusu, Chibulcutean, Cardoso – Dedu (min. 36 Lazic), Stângă, Păcurar, Grecu (min. 69 Hidişan) – Raskovic (min. 30 Tilincă), Stromajer. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Gloria Bistriţa: Albuţ – Homei, Coroian, Ciucă, D. Sânmărtean – Keita (min. 80 Neagu), Iodi, L. Sânmărtean, Băjenaru (min. 59 Enescu) – Hora (min. 75 Săceanu), Borbely. Antrenor: Marian Pană.

Arbitri: Paul Unimatan – Liviu Ciubotariu, Cătălin Savu.

Cartonaşe galbene: Chibulcutean (min. 65) / Keita (min. 28), Coroian (min. 31), Hora (min. 75), Enescu (min. 78), Neagu (min. 87)

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.