RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marian Pană, antrenorul Gloriei Bistriţa, vrea victoria la Târgu Jiu

/ 5 noiembrie 2009

gloria_bistrita_siglaAflată pe ultimul loc în Liga I, Gloria Bistriţa a avut un reviriment demn de luat în calcul după ce echipa a fost preluată de cuplul Florin Halagian, manager general – Marian Pană, antrenor principal.

În ciuda unor rezultate surprinzătoare, precum egalurile obţinute în deplasare cu Steaua şi Dinamo, sau eliminarea Stelei din Cupa României Timişoreana, Gloria Bistriţa a ratat o bună oportunitate de a părăsi ultimul loc al clasamentului remizând în ultima etapă pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş. Marian Pană spune că, în aceste condiţii, pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare, Gloria este obligată să obţină la Târgu Jiu toate cele trei puncte puse în joc: “Trebuie să mergem la Târgu Jiu la victorie. Avem şanse, dacă suntem încrezători şi ţinem capul sus după acest semieşec. Nu mai avem ce pierde, mergem la Târgu Jiu să învingem”, a declarat principalul bistriţenilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.