RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: „Dacă totul va fi bine, Vukas ar putea reveni în 2-3 luni”

/ 5 noiembrie 2009

gore popescu_05.11Gore Popescu speră ca Vukas să treacă cu bine peste problemele de sănătate şi să revină cât mai repede alături de colegii săi de echipă.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia a declarat pentru Sport in Gorj.ro că aşteaptă veşti bune de la Belgrad, acolo unde extrema gorjenilor a ales să se opereze: „A fost operat şi în câteva zile vom afla şi rezultatele biopsiei. Noi sperăm că totul va fi bine. Dacă nu vor exista probleme el ar putea reveni pe teren în 2-3 luni, aşa că l-am putea avea alături de noi în retur”, a declarat optimist Gore Popescu.

Handbaliştii de la Energia au fost şocaţi la aflarea diagnosticului pus de medici colegului lor, dar încearcă să treacă peste acest eveniment neplăcut din viaţa lui Vukas şi a echipei gorjene: „Nu le-a picat deloc bine o astfel de veste. Sunt tineri, sunt copii şi mă gândesc cum eram şi eu la 23 de ani şi ce gândeam despre astfel de lucruri. Jucătorii sunt însă profesionişti şi pot trece destul de repede peste astfel de momente. Ei au şi un altfel mod de a gândi. Şi după victorie şi după înfrângere, ei ştiu că viaţa merge mai departe. Până la urmă se gândesc că totul va merge bine pentru Vukas şi din retur vor fi din nou împreună”, a mai declarat Gore Popescu despre impactul avut de suferinţa lui Vukas asupra coechipierilor săi.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.