RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia nu se sperie de Steaua după ce a învins pe HCM Constanţa

/ 5 noiembrie 2009

handbal_hcmÎnvingătoare în faţa campioanei HCM Constanţa, Energia a pus gând rău şi Stelei pe care vrea să o învingă în meciul din etapa a opta a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Chiar dacă Energia va evolua în deplasare, la Buzău, preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia spune că-şi simte jucătorii capabili de un nou rezultat de excepţie: „Suntem optimişti înaintea meciului cu Steaua. I-am urmărit pe băieţi la antrenamente şi am văzut că au aceeaşi determinare ca cea dinaintea meciului cu HCM Constanţa. Ne jucăm şansa la Buzău şi spun că nu e deloc imposibil să învingem. Eu cred că Steaua nu mai are aceeaşi forţă acum, după plecarea lui Şania”, a declarat Gore Popescu pentru Sport in Gorj.ro.

Preşedintele gorjenilor mai spune că partida cu Steaua ar putea fi şi cea a revenirii lui Ionuţ Mazilu, jucător care în ultimul an a fost mai mult accidentat: „Chiar şi Mazilu a intrat în ritmul echipei şi cred că ne putem baza pe el acum nu doar ca inter, ci şi pe extremă”, a completat Gore Popescu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.