RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu şi-a ales cei 18 panduri cu care atacă meciul cu Gloria Bistriţa

/ 5 noiembrie 2009

PanduriiPandurii au fost cantonaţi înaintea meciului cu Gloria Bistriţa la Hotelul Sport din incinta Complexului Sportiv „Municipal”, antrenorul Liviu Ciobotariu oprindu-se pentru această partidă la un lot de 18 jucători.

În linii mari, lotul pentru meciul cu Gloria este acelaşi ca la partida de la Braşov, doar suspendaţii Martinovic şi Murgan fiind înlocuiţi cu Păcurar şi Kutlacik. Păcurar revine la prima echipă după o suspendare, în vreme ce Kutlacik este la prima convocare la prima echipă în acest sezon, el fiind utilizat până acum doar la Pandurii II, în liga a III-a.

Cum Martinovic va lipsi la meciul cu Gloria, una dintre întrebările legate de primul unsprezece este aceea cu privire la postul de fundaş central de picior drept. Ciobotariu menţine suspansul cu privire la numele celui ce-i va lua locul la acest meci lui Martinovic, însă cea mai la îndemână soluţie este aceea a trecerii lui Rusu în centru şi readucerea în prima garnitură a lui Popete pe postul de fundaş dreapta.

Un post de titular pare să-i fie asigurat lui Păcurar, care ar putea fi repus de Ciobotariu într-o poziţie de mijlocaş central, în aceste condiţii Stângă urmând a fi retras în locul lui Murgan, la închidere.

De la oaspeţi va lipsi fundaşul central Vali Năstase, suspendat şi el pentru cumul de cartonaşe galbene.

Lotul Pandurilor pentru meciul cu Gloria Bistriţa:

Portari: Stanca, Mingote
Fundaşi: Popete, Kutlacic, Rusu, Chibulcutean, Cardoso
Mijlocaşi: Grecu, Stancu, Stângă, Hidişan, Lazic, Nalaţi, Dedu, Păcurar
Atacanţi: Raskovic, Tilincă, Stromajer

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.