RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Suspendări de câte 2 luni pentru Dodenciu şi Blideanu după evenimentele de la meciul Universitatea Târgu Jiu – Dinamo Inter Stăneşti

/ 4 noiembrie 2009

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Gorj a avut marţi pe masă spre judecare cazul incidentelor ce au avut loc la finalul meciului de liga a IV-a dintre Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu şi Dinamo Inter Stăneşti.

Cosmin Dodenciu, delegatul celor de la Universitatea, şi Liviu Blideanu, preşedintele celor de la Dinamo Inter Stăneşti, au primit câte două luni de suspendare şi au fost amendaţi cu câte 100 de lei pentru incidentele pe care le-au provocat şi la care au participat în mod direct la finele partidei din etapa a XI-a.

Jucătorii Ion Cănăvoiu, de la Universitatea, şi Nicolae Dediu, de la Dinamo Stăneşti, care au avut o altercaţie după încheierea acestuia, au fost suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 100 de lei, în cazul lui Cănăvoiu, şi 50 de lei, în cazul lui Dediu. Un alt jucător de la Universitatea, Florin Buliga, a primit o suspendare de trei etape şi o amendă de 150 de lei pentru eliminarea suferită la acelaşi joc, eliminare dictată pentru lovirea adversarului cu cotul în figură.

Cel de-al doilea caz de violenţă pe stadioanele din Gorj ce a avut loc la finalul săptămânii trecute, cel de la jocul de liga a V-a dintre Gilortul Bengeşti şi Viitorul Brăneşti, a fost amânat datorită faptului că observatorul întâlnirii, Emil Negoescu, nu a fost prezent la şedinţa Comisiei de Disciplină a AJF Gorj.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.