RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu: „Sper să fiu inspirat când voi alege jucătorii care vor juca în axul central” – AUDIO

/ 4 noiembrie 2009

martinovicLiviu Ciobotariu se confruntă la meciul cu Gloria Bistriţa cu două absenţe cauzate de cumulul de cartonaşe galbene, Martinovic şi Murgan fiind suspendaţi la acest meci.

Tehnicianul Pandurilor consideră că lipsa lui Martinovic din defensivă este una care îi dă bătăi de cap:

Vox Ciobotariu – absente meci Bistrita

Duelurile cu atacanţii braşoveni au lăsat urme în rândul „pandurilor”, în afara suspedărilor unii jucători au resimţit dureri după meciul cu echipa lui Viorel Moldovan. Unul dintre cei despre care s-a spus la un moment dat că ar putea rata meciul cu Gloria este Alin Chibulcutean, care a fost călcat pe picior de Alex Piţurcă, însă fundaşul Pandurilor va strânge din dinţi şi va juca împotriva fostei sale echipe:

Vox Ciobotariu – Chibulcutean

Chibulcutean este unul dintre cei trei integralişti ai Pandurilor din acest sezon, alături de Cardoso şi Stângă. Chibulcutean a demonstrat în mai multe rânduri ataşamentul faţă de echipa sa, nu de puţine ori jucând în pofida faptului că avea probleme medicale.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.